„A Fekete Péntek (eredeti, angol nevén Black Friday) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.” (Forrás: Wikipédia)

Nem!!! Nem tart egy hónapig. Hiszen nem erről szól.


Tehát adjunk egy értékes ajándékot egy meghatározott rövid időszakban mindazoknak, akik voltak és vannak olyan kedvesek, hogy megtisztelik termékünket, szolgáltatásunkat érdeklődésükkel, figyelmükkel. Olyat, ami tényleg értékes, amire érdemes lecsapni, mert igazi kedvezmény, valódi előnyök járnak vele, ha abban a pár napban vásárolunk, rendelünk, vesszük igénybe a szolgáltatást.

Mi adunk ilyet. Teljes tanulás-módszertani programunkat részletesen tartalmazó, szülők számára valódi segítségként kidolgozott, 120 oldalas könyvünk elektronikus formátumát 50%-os kedvezménnyel. Igen, tényleg féláron!
Egyetlen magánóra ára manapság 4000 Ft. Ennél jóval kevesebbért adjuk a Black Friday hétvégéjén tanulási receptkönyvünket.
Kevesebb, mint egy magánóra áráért, több mint 25 év módszertani tapasztalatát.
Részletesen felépített, hatékony, sokszor bizonyított tanulási módszerek leírását.
Konkrét tantárgyi példákkal, pedagógusok és tanulók munkáinak képeivel.
És nem csak pár napra adjuk. Nem csak néhány hónapos hozzáférésre gondolunk. Inkább reménykedünk benne, hogy a tartós, évekig tartó használat, bizonyos fejezetek újra meg újra történő megnyitása majd arra sarkallja a kedves érdeklődőket, hogy megírják a felhasználásról tapasztalataikat, véleményüket.
Száznál is több pedagógus kolléga használta ezt a kötetet, s bizonyos részleteit a tavaszi online oktatás során tanulóival.

Így – féláron – nem lehet kérdés, hogy megéri-e.
Tényleg csak a Black Friday hétvégén.

*Borítókép: Wokandapix képe a Pixabay -en.

Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .