Kedves Szülők!

Tisztelettel meghívom Önöket ingyenes bemutató foglalkozásunkra!
Szeretettel várjuk mindazon Szülőket, akik szeretnék, hogy gyermekeik önállóan, kényszer nélkül, eredményesen tudjanak tanulni.

Kaposváron immár negyedik éve indul „Tanulnijó” tanfolyam. Már az első évben kiderült, hogy nem csak én tartom fontosnak, hogy a gyerekek időben tanuljanak meg tanulni, méghozzá önállóan, rossz érzés és erőltetés nélkül. Most pedig már „Figyelnijó” foglalkozást is indítunk. 🙂

Várjuk a nagycsoportos ovisokat, első és második osztályos kisdiákokat „Figyelnijó” foglalkozásainkon. A programok 30 percesek, s sok – sok játékon keresztül fejlesztik a picik tartós figyelmét, illetve elősegítik a logikai kapcsolatok felismerését, a logikai gondolkodás fejlődését.

Mindezek mellett fontosnak tarjuk már ebben a korban kialakítani a tanulás ésszerű menetét, a memória fejlesztését, így a már számukra is megfelelő memóriatechnikát és tanulási módszert gyakoroljuk velük. Azért fontos, hogy már az első tanulási helyzetekben is legyen a kezükben megfelelő eszköz. Ők még kreatívak, s ezt meg is kell tartaniuk.

A harmadik osztályosoknak, illetve a náluk idősebb diákok számára kész ”szerszámos ládát” jelent a „Tanulnijó” tanfolyamunk. Számukra a tanfolyamon már minden memóriatechnika, illetve tanulási technika begyakorlásra kerül.

Nem csak a tanulási technikáját javítjuk, optimalizáljuk a gyerekeknek, hanem fejlesztjük minden olyan képességét, amely szükséges a tanulási folyamatokhoz.

Sokat fejlődik a tanfolyam alatt a vizuális memóriájuk, a hallás utáni memóriájuk, és a logikai gondolkodásuk is. Nem egy tantárgyból adjuk meg a segítséget számukra, hanem egy olyan ”szerszámkészletet” kapnak a tanfolyam végére, melyből mindig tudják, hogy melyiket kell elővenniük, azaz minden tanulási helyzetben tudják, hogy melyikkel lesz számukra a legkönnyebb elsajátítani a tananyagot.

Ingyenes bemutató foglalkozásaink időpontjai és helyszíne(i):

  • 2015. október 28. szerda 17.30Rippl-Rónai Múzeum, 7400 Kaposvár, Fő u. 10.
  • 2015. október 7. szerda 17.15Kaposvár Nagyboldogasszony Rk. Gimnázium
  • 2015. szeptember 29. kedd 17.30 óra
    Kaposvár, Fő u. 10. – Rippl-Rónai Múzeum, Xantus terem.

Miről tájékozódhat ingyenes bemutató foglalkozásunkon?

Szeretném, ha Önök is megismernék tanfolyamunk lényegét.
Azt a folyamatot, hogy mi módon jutnak a gyerekek segítségünkkel olyan rutinhoz, hogy az általunk begyakorolt vázlatírási technikák alkalmazása révén sikeresebbek, magabiztosabbak lehetnek az iskolai életben, s ezáltal jobb lehetőséggel indulhatnak neki az életnek.

A bemutató foglalkozáson láthatják, gyermekük hogyan reagál az általunk alkalmazott játékos fejlesztő feladatokra, melyek során azon képességeik fejlődnek, amelyeket a tanulás folyamán elengedhetetlenek.
Tájékoztatjuk a részletekről, és lehetőségük lesz kérdezni is.

Megismerhetik csapatunkat, az általunk tartott foglalkozásokat, s a tanfolyamaink költségét is. A tanfolyam költségét több tényező is befolyásolja (az ingyenes bemutató órán ezt mind részletesen kifejtjük), és többek között tartalmazza a tanulók minden eszköz igényét a teljes tanfolyami munkához.

A „Tanulnijó” tanfolyamokon résztvevő gyerekek bármelyik tantárgynál jelentkező tanulási problémához több éven át használható, tanulást segítő módszerekkel lesznek gazdagabbak.

(A tananyagot megfelelő eszközökkel elsajátítva több idejük maradhat zenélni, sportolni, játszani. Célom, hogy minél több gyerek legyen mentes az iskolában kialakult szorongásoktól, vagyis felszabadult, kiegyensúlyozott, magabiztos, kreatív, sikeres és boldog.)

[si-contact-form form=’2′]

Jelentkezés az ingyenes bemutató foglalkozásunkra
és még ennél is bővebb információ kolléganőmnél:

Valent Beáta
+36 70 940 4812
valent.beata.e.v@gmail.com

A tanfolyamot én tartom:

Csimáné Varga Lívia
+36 30 299 8236
cs.varga.livia@gmail.com

Művelődésszervező és ének-zene tanári tapasztalataim illetve a zeneiskolai gyakorlatomból tudom, hogy a nincs annál fontosabb, minthogy a diákok élvezettel, jókedvvel tanuljanak, s örüljenek is az elért tudásnak.

4 éves tanfolyamvezetői ”énem” pedig határozottan látja, hogy a gyermekeknek valóban nagyon fontos a tudás, de legalább annyira az ahhoz vezető út is.

Sok örömet okoz számomra, mert olyan dolgot taníthatok meg nekik a program keretében, amely minden tanulási helyzetben a megfelelő eszközt adja a kezükbe.

Néhány vélemény a tanfolyamunkról

Gyerekeimet ismerve az elején kételkedtem a módszer sikerében. Ma már be kell látnom, hogy az eredményeit látva hiba volt. Az ősszel induló tanfolyamra már fiamat is beíratom.

Zoltán


Nagyon hasznos volt a Anna számára a tanfolyam. Sokat fejlődött a memóriája és bár jobban nem szeretett bele egyes tantárgyakba – könnyebben tanulja azokat. Alkalmazza a memóriakampókat és a vázlatkészítései technikája is sokat fejlődött, ami segítségével hatékonyabban fel tud készülni. Így már a spontán feleltetésekkor sincs problémája, hiszen a vizuális gyakorlatok miatt – ahogy ő mondja – „a szemem előtt van a vázlatom!” Örülök, hogy a gyermekem nem görcsöl a tanulás miatt! Köszönettel tartozom a módszer kidolgozójának és a tanárnőnek! Csak ajánlani tudom.

Anikó


Kedves Lívia!

A Tanulni Jó programban való részvételről a mi/ gyermekeim és a saját/
véleményem a következő:

A gyerekeim nagyon szívesen mentek az órákra, mivel családias, nyugodt
légkör várta őket.
Ez hozzájárult a félévi, évvégi eredményeik javulásához. Azóta
gyorsabban és eredményesebben sajátítják el a tananyagot. Koncentráló
képességük és a tanuláshoz való hozzáállásuk is pozitív irányban
változott.

Köszönjük: Anett


Játékra fel! Várjuk az előadásainkon Önöket!

A „Tanulnijó” csapata

Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések: