Kedves Anyuka és Apuka!

Ha szeretné, hogy gyermekének idén könnyebb dolga legyen, akár kisiskolásról, akár nagyobb gyerkőcről legyen szó, akkor várjuk Önt is debreceni ingyenes bemutató óráink egyikén! 🙂

Bemutató óráink időpontjai

[table id=5 /]

Bemutató óráinkon megismerheti csapatunkat, az általunk tartott foglalkozásokat, s a tanfolyamaink költségét is. A tanfolyam költségét több tényező is befolyásolja (az ingyenes bemutató órán ezt mind részletesen kifejtjük), és többek között tartalmazza a tanulók minden eszköz igényét a teljes tanfolyami munkához.

A “Tanulnijó” tanfolyamokon résztvevő gyerekek bármelyik tantárgynál jelentkező tanulási problémához több éven át használható tanulást segítő módszerekkel lesznek gazdagabbak.

Jelentkezés az ingyenes bemutató órára és még ennél is bővebb információ

Papp Anikó
+36 31 781 9890
pappaniko07@gmail.com

Kedves Debreceniek, kedves Érdeklődők! Üdv a Tanulni jó oldalon!

Ha találkozunk ingyenes bemutató óráink egyikén, akkor bennem egy gyereket nagyon szerető pedagógusra lelnek. Végzettségemet illetőleg óvópedagógus és tanítói diplomám van. 2012-ig az iskolarendszerben okítottam a hajdúböszörményi diákokat, 2014 decemberétől pedig már a “Tanulnijó” program keretén belül segítem a gyerekek munkáját. Nagyon hálás feladat, nagyon szeretem!

Jelenleg két csoportnak vagyok jelen az életében, de szeretném, ha minél több gyermek megismerné s sikerrel alkalmazná ezeket a hasznos “eszközöket”, melyekkel megismertetjük a tanfolyamainkon.

Munkán kívül annyit érdemes tudni rólam, hogy egy 10. és egy 11. évfolyamos gyerkőc büszke anyukája vagyok. Tanulni jó 🙂 !

 

[si-contact-form form=’2′]

Várjuk az előadásainkon Önöket!


Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések: