Kedves Szülők, Gyerekek!

Becsöngettek, elkezdődött az idei tanév is. Mi is megnyitjuk ismét kapuinkat a gyerekek előtt.

Ha szeretné,hogy gyermekének idén könnyebb dolga legyen, akár kisiskolásról, akár nagyobb gyerkőcről legyen szó, akkor várjuk Önt is szegedi ingyenes bemutató óráink egyikén! 🙂

Az idei tanévet egy kis nyereményjátékkal indítjuk az érdeklődők részére, melynek keretében összesen 25% kedvezmény nyerhető bármelyik tanfolyamunkra.

A játék szabályai

  1. Lájkolja az oldalunkat: https://www.facebook.com/tanulnijo.szeged
  2. Ossza meg az oldalunk legelején található bemutató órák időpontját és helyszínét jelző eseményünket, s küldje el az oldalnak szánt privát üzenetben a gyermeke nevét és hogy hányadik osztályos.
    Már ezért 5% kedvezményt adunk a tanfolyam költségéből a jelentkezőknek!
  3. Vegyen részt ingyenes bemutató előadásunkon, és kérjük, jelezze is ezen szándékát.

Nyeremény

Az előadáson a résztvevők között kerül kisorsolásra további 20% kedvezmény a teljes tanfolyam árából, így, aki betartotta a játék szabályait összesen 25% kedvezményben részesülhet.

A nyertesek nevét minden előadás után közzé tesszük az oldalunkon. A sorsolás az előadáson kézzel történik, kis meglepetéssel (előadásonként egy nyertest sorsolunk)!

Bemutató óráink időpontjai

Ingyenes bemutató órát legközelebb október végén tartunk, a pontos időpontot és helyszínt az őszi szünetben tesszük közzé.

Amennyiben addig is információra lenne szüksége, keressen bátran elérhetőségeinken, Facebookon vagy a lenti űrlapon is.

  • 2015.09.26. 13:00
  • 2015.09.04. 18:00
  • 2015.09.11. 18:00
  • 2015.09.18. 18:00
  • Helyszín: Máltai Játszótér Játszóház Sportpark játszóházában, Retek utca 2-4.  (Bejárat a Kemes utca felől)

Minden gyermeknek névre szóló kis aprósággal kedveskedünk a bemutatón!

És hogy bemutató óráinkon miről tájékozódhat?

Megismerheti csapatunkat, az általunk tartott foglalkozásokat, s a tanfolyamaink költségét is. A tanfolyam költségét több tényező is befolyásolja (az ingyenes bemutató órán ezt mind részletesen kifejtjük), és többek között tartalmazza a tanulók minden eszköz igényét a teljes tanfolyami munkához.

A “Tanulnijó” tanfolyamokon résztvevő gyerekek bármelyik tantárgynál jelentkező tanulási problémához több éven át használható tanulást segítő módszerekkel lesznek gazdagabbak.

[si-contact-form form=’2′]

Kiket várunk?

Várjuk a nagycsoportos ovisokat, első és második osztályos kisdiákokat “Figyelnijó” foglalkozásainkon. A programok 30 percesek, s sok – sok játékon keresztül fejlesztik a picik tartós figyelmét, illetve elősegítik a logikai kapcsolatok felismerését, a logikai gondolkodás fejlődését.

Mindezek mellett fontosnak tarjuk már ebben a korban kialakítani a tanulás ésszerű menetét, a memória fejlesztését, így a már számukra is megfelelő memóriatechnikát és tanulási módszert gyakoroljuk velük. Azért fontos, hogy már az első tanulási helyzetekben is legyen a kezükben megfelelő eszköz. Ők még kreatívak, s ezt meg is kell tartaniuk.

A harmadik osztályosoknak, illetve a náluk idősebb diákok számára kész ”szerszámos ládát” jelent a “Tanulnijó” tanfolyamunk. Számukra a tanfolyamon már minden memóriatechnika, illetve tanulási technika begyakorlásra kerül.

Nem csak a tanulási technikáját javítjuk, optimalizáljuk a gyerekeknek, hanem fejlesztjük minden olyan képességét, amely szükséges a tanulási folyamatokhoz.

Sokat fejlődik a tanfolyam alatt a vizuális memóriájuk, a hallás utáni memóriájuk, és a logikai gondolkodásuk is. Nem egy tantárgyból adjuk meg a segítséget számukra, hanem egy olyan ”szerszámkészletet” kapnak a tanfolyam végére, melyből mindig tudják, hogy melyiket kell elővenniük, azaz minden tanulási helyzetben tudják, hogy melyikkel lesz számukra a legkönnyebb elsajátítani a tananyagot.

Jelentkezés az ingyenes bemutató órára és még ennél is bővebb információ

Valent Beáta
+36 70 940 4812
valent.beata.e.v@gmail.com

Végzettségem és hobbim is a tanítás. Matematika – földrajz szakos tanár vagyok. Korábban marketinggel foglalkoztam.
Immáron 3 éve foglalkozom “Figyelnijó” és “Tanulnijó” képzések szervezésével és tartásával (ahol még a gimnazista biokémia szakomnak is hasznát veszem).

Nagyon élvezem, mert végre nem csak a saját tantárgyaimon keresztül segíthetek a gyerkőcöknek okosodni, hanem olyan dolgot tanulhatnak meg a programunk keretében, amely minden tanulási helyzetben a megfelelő eszközt adja a kezükbe.

Nagyon szeretem csinálni, s nagyon jó érzés, de ennél jobban csak a gyerkőcök sikerélményeit szeretem hallgatni. Mindezek mellett nem utolsó sorban feleség és egy izgő-mozgó gyermek édesanyja is vagyok.

A sorsolások 🙂

 

Néhány vélemény a tanfolyamunkról

Daninál 4. osztályban kezdtük el a “Tanulnijó” tanfolyamot, mert már az első osztályban kiderült, hogy diszlexiás, és számos területen részképesség zavarai vannak.

Nagyon el voltunk keseredve, mert egyre nehezebben ment a tanulás, kudarcot kudarc követett. Különben meg átlagos intelligencia szinttel rendelkezett. Rengeteget tanultunk otthon, hogy a közepes szintet tartani tudjuk. Egyre bővült a tananyag, egyre több mindennek kellett megfelelni.

Ekkor véletlenül ráakadtunk a “Tanulnijó”-ra, ami nagyon megtetszett. Láttuk, hogy játszva tanul a gyerek, és egyre több sikerélménye jött, ami növelte önbizalmát. Eljött az az idő, amikor jöttek a 4-esek és az 5-ösök, és a tanárok is megkérdezték, hogy mit csinálunk a Danival, mert nagyon látszik a változás.

A gyerek boldogan ment a “Tanulnijó”-ra, örömmel jött el róla, és nagyon sok hasznát vettük az otthoni tanulási módszerben. A tanfolyamon számos képessége kitűnt a többi közül, pl. vizualitás utáni memorizálás, amit kamatoztatni tudott. Hasznosnak találtuk a felső tagozat előtt ezt a tanfolyamot.

A másik gyermekünk Virág, 7. osztályban végezte el a tanfolyamot, amire fenntartással indult el, de nála is ugyanazt tapasztaltuk, mint Daninál, hogy nagy kedvvel ment az órákra, és nagyon sok hasznát vette az önálló tanulásban.

Nemcsak a tanulási módszere vált biztossá (rövid idő alatt sok anyag memorizálása, amire 7. osztályban nagy szükség van), hanem nagyon maradandó volt a rögzítés, a memóriában való megmaradás is. Virág 4,0-ról 4,7-re javított a 10 hónap alatt. Szerencsére fel is vették abba a gimnáziumba, ahova szeretett volna menni. Saját elmondása szerint a jó tanulmányi átlag a “Tanulnijó”-nak köszönhető:

Timi


Kisfiam a tanfolyam előtt nem tudott dolgozatírás közben végig koncentrálni, mindig lemarad,t és nem tudta befejezni a feladatokat a megadott időn belül. A tényszerű tananyaggal nehezen boldogult, a lényeg kiemelése nem mindig sikerült neki.

A tanfolyam végére már szembetűnő volt, hogy a feladatok időben való megoldása nem okozott problémát számára, ritkán fordult elő, hogy befejezetlenül adott volna be dolgozatot.

Ma már önállóan tanul és próbálja saját maga feldolgozni a tananyagot, a tanfolyamon tanult vázlatírási technikákat is szokta alkalmazni.

Úgy látom, hogy a “Tanulnijó” tanfolyam a jobb koncentrálási képességen és a tananyag hatékonyabb feldolgozásán kívül magához a tanuláshoz is nagyobb önbizalmat adott gyermekemnek.

Varga Móni


Szeretném megköszönni az eddigi tanulási módszereket, amiket Petrának tanítottál. Már ez a pár óra is sokat segített neki. Nem idegeskedik esténként annyit, nem stresszes, nem sír. Szerencsére elég szorgalmas, csak sajnos nagyon nehezen tanul. Én úgy gondolom, egyre könnyebb lesz neki. Köszönöm!

Farkas Erika


Sziasztok! Nekem többek között abban is segített ez a tanfolyam, hogy így megtanultam, hogyan tudok anyagokat megtanulni könnyen, és elkerülni ezzel a magolás rossz szokását… Nyolcadik év,elején kémiából három db kettest sikerült beszereznem, és miután elkezdtem ezt a tanfolyamot, nyolcadik félévre felhoztam négyesre az átlagom! Sokat változott a tanulási szokásom ez által, és jó irányba!! 🙂
Vizes Fruzsina – tanuló


Játékra fel! Várjuk az előadásainkon Önöket!

A “Tanulnijó” csapata


Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések: