Elindult podcastunk a tanulásmódszertan témaköreit érintve. Igyekszünk neves szakemberekkel körbejárni a téma sok-sok érintett vonatkozását.
Jelen korunkban, amikor egyre inkább rákényszerülnek a tanuló korosztályok az önálló tanulásra, fokozottan előtérbe került a tanulás módszertana, a lehetséges konkrét segítségnyújtás eszközei módjai.
Első beszélgetésünk a hátrányos helyzetű tanulók módszertani segítését érinti. A résztvevők neves szakemberek az adott területen.
Koch Margó tanárnő, aki évtizedek óta hátrányos helyzetű tanulókkal foglalkozik, és a „Tanulnijó” tanfolyamok eszköztárát is nagyon sikeresen alkalmazta ebben a körben.
Másik beszélgetőtársunk Lénárd Sándor tanár úr, aki az ELTE oktatója, és a hátrányos helyzetű tanulók oktatását, tanulását iskolai, rendszerszintű változásmenedzsmenttel mentorálja. Az ő tapasztalatuk, tudásuk sok égető kérdésre adhat választ a témában. 

Spotifyon itt érhető el az adás.
Google podcasten itt lehet meghallgatni az adást.


*Borítókép: Austin Distel on Unsplash
* intro/outro zene: www.bensound.com

Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .