Kifejezetten sokat tanultam a megvalósult projektekről szóló sztorikból, melyeket Csaba mesélt, előadott.Ihletet adtak a saját projektmunkánkhoz. A többi csapat projekt-terveiből is sokat merítettem.

Egyre több az érdeklődés a projektpedagógiai megoldások iránt. Ezért talán érdekes lehet a váci Karolina Katolikus Általános Iskola tanárainak megtisztelő véleménye projektpedagógiai képzésünkről:

Projectpedagógia a váci Karolina Katolikus Általános Iskola tanáraival

Kifejezetten sokat tanultam a megvalósult projektekről szóló sztorikból, melyeket Csaba mesélt, előadott. Ihletet adtak a saját projektmunkánkhoz. A többi csapat projekt-terveiből is sokat merítettem

Projectpedagógia a váci Karolina Katolikus Általános Iskola tanáraival

„Köszönöm az ötleteket! A projektjeim megvalósítása során nehézségekbe ütköztem, melyekre megoldásokat kaptam. Petkes Csaba hitelesen, tapasztaltan tudott a folyamatokról, megvalósítási lehetőségekről beszélni, nagyon gyakorlat orientált volt a képzés.

Projectpedagógia a váci Karolina Katolikus Általános Iskola tanáraival

Használható, megtapasztaláson alapuló módszertani segítséget kaptunk.

Projektpedagógiai továbbképzésünkön konkrét projektervek készülnek, konkrét,  tantárgyi tartalmakat is érintő, jól alkalmazható tanulás-módszertani megoldásokkal.
Tapasztalataim szerint a kollégák a továbbképzésen megtervezett projekteket meg is valósítják tanítványaikkal, a gyerekek nagy örömére.

Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .