Nehéz ez most. Annak ellenére így érzem, hogy már van tapasztalat. A középiskolákban és felsőoktatásban dolgozó oktatóknak újra csak a digitális eszközöket kell használniuk, ráadásul kizárólag csak azt.

Pedig már fellélegeztünk: De jó, hogy vége!
Újra együtt lehetünk a tanulóinkkal, hallgatóinkkal. Igaz, hogy sok mindent megtanultunk közben, megkértük ügyesebb kollégáinkat, hogy segítsenek eligazodni az eddig ismeretlen felületek kezelésében, de ha nem használjuk pár hónapig, olyan mintha újra kellene tanulni. Tartottam online tréninget a témában általános iskolai, középiskolai tanár kollégáknak és főiskolai oktatóknak is.

Nagy különbségek vannak a digitális tanulás eszköztárában való jártasságban. Muszáj segítenünk egymást, hogy ez jól működjön.
Az alapok elsajátítására, a kezdőlépések megtételére nem mindig elegendőek az oktató videók. Néha kell egy platform, ahol a kérdéseinkre azonnali választ kapunk, ahol közösen kialakítjuk a szükséges online tereket.

Ebben – most már jelentős tapasztalattal – szívesen segítek a kedves pedagógus kollégáknak.
Vegye fel velünk a kapcsolatot ezen a linken.

*Borítókép: Alexandra_Koch képe a Pixabay -en.

Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .