Mi és a Tanulni Jó!

Egy évvel ezelőtt bukkantam rá egy hirdetésre, miszerint Tanulni Jó! Ekkora hülyeséget, gondoltam magamban. Aztán megint szembejött velem a hirdetés, akkor belekukkantottam, s gondoltam ha ez igaz, akkor ennél nagyobb „ajándékkal” nem tudom a gyerekemet meglepni. Elmentünk Zegre, ahol egy jól sikerült bemutató óra után lemondani látszott minden. Jöttek a kifogások:

  • nekünk messze van
  • az időpont nem jó
  • a gyerekem kicsi ahhoz, hogy egyedül menjen be busszal

Ekkor jött egy telefonhívás Margótól. Tudtunk úgy időpontot egyeztetni, hogy ő kijött hozzánk. Köszönjük Margó!

Hétről – hétre vártuk, hogy gyere hozzánk, mikor más programunk volt, akkor rugalmasan kezelte a mi „Tanulnijó” óránkat.
Szülőként is vártam Margót, hogy jöjjön, mert volt, hogy együtt játszottunk, beszélgettünk.
Tudtuk, hogy Gréti nem túl lelkes, hogy a szombatból fel kell áldoznia 2 órát a tanulás kedvéért, de később ez megváltozott.

Nagyon szerette a foglalkozásokat (Bár néha szerintem jobban izgatta az, hogy én mit készítek a konyában, ilyenkor többször kijött körülnézni). Szerette a játékos tanulást, a „marokkó” volt a kedvence. Rendszeresen játsszunk esténként BLOCUS-szal és más kártyajátékokkal is, amit Margó hozott a mi kis családunk életébe. Memóriában Gréti verhetetlen, jó néha van rosszabb napja, de akkor is szenzációsan játszik.

A verstanulás alkalmával rendszeresen alkalmazza a Tanulnijó kampós módszerét (memóriakampó). Természetismeretnél is tudja alkalmazni pl.: megye, székhely, stb.

Összességében szerintem megérte a fáradtságot, időt rászánni! Margót nagyon megszerettük, kicsit sajnálom, hogy nem lesz része a hétvégéinknek, bár felajánlotta, hogy bármilyen tanulási nehézségünk támad forduljak hozzá, és segíteni fog.

Gréti kedvesnek, nyugodtnak, jó tanítónak ismerte meg Margó nénit, akihez bármilyen feladattal fordulhatott, hiszen mindig megoldódott, mert megoldották közösen. Hiányozni fog! Társasozás közben, szombati usziba járásunk során, játék vásárlásakor, …., rakottkrumpli készítésekor mindig emelgetni fogja őt, és én személy szerint ajánlani fogom közeli ismerőseimnek, akiknek a gyerekei tanulási nehézséggel küzdenek.

Margót és a „Tanulnijó” tanfolyamot! Köszönjük a módszer kitalálójának és a gyerekeknek, akik a tökéletesítés felé viszik ezt a módszert, mert értetek gyerekekért van, hogy több szabadidőtök legyen, és tudjatok gyerekek lenni. Ez nagyon fontos.

Beáta
2019. február

Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .