Kisfiam a tanfolyam előtt nem tudott dolgozatírás közben végig koncentrálni, mindig lemaradt és nem tudta befejezni a feladatokat a megadott időn belül. A tényszerű tananyaggal nehezen boldogult, a lényeg kiemelése nem mindig sikerült neki.
A tanfolyam végére már szembetűnő volt, hogy a feladatok időben való megoldása nem okozott problémát számára, ritkán fordult elő, hogy befejezetlenül adott volna be dolgozatot.


Ma már önállóan tanul és próbálja saját maga feldolgozni a tananyagot, a tanfolyamon tanult vázlatírási technikákat is szokta alkalmazni.
Úgy látom, hogy a „Tanulnijó” tanfolyam a jobb koncentrálási képességen és a tananyag hatékonyabb feldolgozásán kívül magához a tanuláshoz is nagyobb önbizalmat adott gyermekemnek.

Varga Mónika
Szeged


Kedves Betti!
Szeretném megköszönni, hogy Regina valóban úgy érzi, és teszi, hogy „Tanulni jó”!
Amikor ajánlottak benneteket Nekünk, az igazat megvallva volt bennem fenntartás. Az már formálódott gondolatként bennem, hogy valahogyan segíteni kell Reginek a tanulásban, egyre több és több tantárgy, a megtanulandó anyag mennyisége csak nő…


Elmentünk hozzátok nyílt napra, Regi volt aki nagyon befogadó volt, így hozzád orientálódtunk. Nagyon – nagyon jól tettük. Mindkettőnk életének egyik legjobb döntése volt. Veled nincs lehetetlen feladat, vagy megtanulhatatlan, mindig megtaláljátok a megfelelő megoldást.
Számomra külön élmény, hogy mint minden diáknak, Reginek is van, volt a „nem kedvencem” tantárgy. Fél év alatt 3-ról 4-5-re feljavult még ezekből a tantárgyakból is. A 4-es tanulmányi átlaga 4,89 lett.

Stabil, hosszú távú tudásra tett a módszeretekkel szert, mert hosszabb idő elteltével is ha számot kell adnia a tudásáról hozza a 4-4,5-ös átlagot.
Az élmények netovábbja, hogy teljesen önállóan képes – természetesen a Te segítséged mellett, amikor új feladat, új helyzetbe kerül- feldolgozni a tantárgyak témáját, mennyiségét. Korábban rendszeres volt, hogy történelem lecke felett akár 1,5-2 órát is ült. Neked és a módszereteknek köszönhetően ez fél óra maradt.
Nem kell mellette ott állnunk, hogy lecke van, tanulj légyszives, mert tudom, hogy képes felmérni önmaga számára, hogy mennyi időre van szüksége a tanuláshoz. Így az idejét Ő osztja teljesen önállóan mindenre jut ideje. Mindenki számára csak ajánlani tudom a módszereteket, Téged mindenképpen!
Köszönettel:

Szegi Gabriella
Szeged


Ádám fiam 6. osztályt kezdte tavaly. Nem volt rossz tanuló, de a felső tagozaton már sokkal nagyobbak voltak az elvárások, több a tantárgy, több a tananyag. Azt tapasztaltam, hogy rengeteg órát töltött a tankönyvei felett, de amikor dolgozatírásnál számonkérésre került sor, nem tudta pontosan visszaadni a tanultakat. Pontatlan volt, nem emlékezett sok mindenre.


Ekkor kerültünk a Tanulni Jóhoz, Valent Beáta tanárnőhöz. Betti nem elsősorban az aktuális tananyag elsajátításában segített Ádámnak, hanem egyszerűen megtanította tanulni. Különböző módszerekkel segítve a sok elméleti tananyagot jóval kevesebb idő alatt, és ami nagyon fontos, önállóan tudja megtanulni. Témazárókor nem kell órak hosszat ismételni, elég elővenni a memóriatérképeket és pár perc alatt tud átnézni témaköröket.
Mert mint kiderült….TANULNI JÓ! De legalábbis lehet sokkal könnyebben.


Emellett szeretetteljes környezetben tanult a gyerekem és elmondhatom, hogy a tanárnőre barátként is tekint, hiszen bármilyen témában bizalommal fordulhat hozzá.
Utólag is nagyon szépen köszönünk mindent!

Szélné Zámbó Mónika
2015.09.10. Szeged

Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .