Egyik legsikeresebb tanfolyamvezető tanárunknak, Feketéné Kovács Zsuzsának nagyon köszönjük a blogbejegyzéseinket gazdagító írásait. Tapasztalataival, gondolataival sokban hozzájárult a „Tanulnijó” tanfolyamok fejlesztéséhez. Annak idején az első tanfolyami éve után tanfolyamvezetőként röviden leírta tapasztalatait, amit az alábbiakban újra megmutatunk, két tanítványának véleményével együtt.

Az első Tanulnijó tanfolyamom után azt vettem észre, hogy az én memóriám is sokat javult, könnyebben és tartósabban emlékszem dolgokra. Több diplomát szereztem, mindig könnyen tanultam, de az idő előrehaladtával azt vettem észre, hogy a memóriám már nem a régi. A „tanulnijós” órákon a memóriafejlesztő gyakorlatokat én magam is együtt végeztem a gyerekekkel. Teljes biztonsággal állítom, hogy egy ilyen tanfolyam nekünk, felnőtteknek is jól jön.
Zsuzsa, tanfolyamvezető tanár

A Tanulnijó tanfolyam egyértelműen segítette a tanulásom gyorsaságát és gördülékenységét. A tananyag átismétlése és felidézése is sokkal könnyebben megy. Megmutatta, hogy a tanulás nem magolást jelent és igazolta, hogy azt is, hogy az összefüggések meglátása segíti a részletekre való visszaemlékezést is. Igazán hálás vagyok a Tanulnijó-nak, hogy új szemszögből világította meg számomra a tanulást.
Armand (kitűnő tanuló)

Matekból és természetismeretből négyesről ötösre javítottam.
A legtöbbet természetismeretből segített a Tanulnijó, mert ott sok fogalmat kell megtanulnunk. Régen ez komoly nehézséget jelentett, most már sokkal könnyebben megy. Németből pedig a szavak megtanulása okozott gondot. A tanfolyam végére ez is könnyebbé vált.
Luca

Számunkra fontos a véleménye.
Kérjük mondja el, írja le gondolatait a tanulással kapcsolatban felmerülő témákban!


További bejegyzések:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .