Bemutatkozás

Csapatunk és elérhetőségeink

Az alábbiakban tisztelettel bemutatkozik a kedves érdeklődőknek a „Tanulnijó” tanfolyamokat és a „Figyelnijó” foglalkozásokat
létrehozó és a rendszert működtető kis csapat.


Marketingvezetőnk:                                                    Valent Beáta (Betti)

Szervezem és vezetem tanfolyamaink értékesítési folyamatait, folyamatosan kapcsolatot tartok tanulóink szüleivel, és felelek a kisiskolásoknak szóló képességfejlesztő programunk a „Figyelnijó” foglalkozások szakmai tartalmáért.

Bármely szolgáltatásunkkal, programunkkal kapcsolatban merül fel kérésük, kérdésük, kérem keressenek bátran elérhetőségeimen!

Telefon:         +36-70/940-4812

E-mail:           iroda@tanulnijo.hu


A „Tanulnijó” tanfolyamok megalkotója:                     Petkes Csaba

Több, mint 20 éves tanulás-módszertani tanfolyam-vezetői tapasztalat alapján pedagógus továbbképzések vezetésével, tanulásfejlesztő programok megalkotásával és elterjesztésével foglalkozom, az elmúlt pár esztendőben úgy tűnik sikeresen. Mindezek mellett – vagy talán inkább ezekkel együtt – vezetem cégünket
a Studio-Didakt Kft-t, és tisztelettel várom minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünk kérdését, érdeklődését, észrevételét.

Telefon:      +36-30/270-3640

E-mail:       petkes.csaba@tanulnijo.hu

Hírlevél

Szeretne hatékonyabban tanulni, és jobb eredményeket elérni? Iratkozzon fel a heti hírlevelünkre, és ismerje meg a legjobb tanulási technikákat, tippeket és trükköket!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.