Oktatóink

Baczkó Máté
Budapest 16.ker.
+36-70-313-5476
baczkomate@gmail.com
Fekete Tamás
Keszthely, Marcali, Siófok
+36-30-9292013
fektamas@freemail.hu
Horváthné Dér Erzsébet
Tapolca
36-20-360-2066
dererzsebet2@gmail.com
Szabó Ágnes
Budapest
+36-20-562-4735
szaboagi2005ah@gmail.com
Valent Beáta
Szeged
+36-70-940-4812
iroda@tanulnijo.hu

Szülőknek

Játékosan is lehet

Ugye gondolkodtak már rajta, miért van olyan sok probléma a kora serdülőkorú gyermekükkel?
Hogy hogyan lett abból az aranyos, kedves kisgyerekből ilyen házsártos, akaratos, hisztis, engedetlen, idegesítő kamasz, aki sem tanulni, sem segíteni, sem a kistestvérével játszani nem akar?

Hogyan lehetne rá venni a tanulásra, amikor a jövője, a továbbtanulása szempontjából olyan fontos években vagyunk – és pont most nem akar tanulni egyáltalán?!
Igaz, hogy mást sem nagyon akar – csak, hogy őt mindenki hagyja békén!
A legtöbb szülőnek ilyentájt, a sok dacos és barátságtalan reakció és a mindennapos küzdelem közepette elmegy a kedve az egésztől, aztán hogy védje magát valamennyire, inkább próbálja kerülni a konfliktusokat a gyermekével.

A legfontosabb a sikerélmény

Persze ezzel nem old meg semmit!!!
De Ön, kedves szülőtársam – úgy látom – kivétel, hiszen az is bizonyítja, hogy próbál segíteni ezeken a gondokon, hogy rá talált erre az oldalra, és most ezeket a sorokat olvassa.
Az utóbbi években – pedagógus kollégákkal és szülőkkel együttműködve – a tanulás területén találtunk megoldást ezekre a gondokra.
A megoldást úgy hívják, „Tanulnijó” tanfolyamok.

A „Tanulnijó” tanfolyamok egy kiscsoportos foglalkozásokra épülő tanulás-módszertani tanfolyami rendszer, ahol a gyerekek, konkrét program és szakavatott pedagógus segítségével játékosan és alkotó módon ismernek meg, és alkalmaznak konkrét módszereket, a konkrét tanulási problémáikra.

Aki a „Tanulnijó” tanfolyamok foglalkozássorozatát aktívan végig játszotta-dolgozta, mindig javított a tanulmányi eredményén!

Hírlevél

Szeretne hatékonyabban tanulni, és jobb eredményeket elérni? Iratkozzon fel a heti hírlevelünkre, és ismerje meg a legjobb tanulási technikákat, tippeket és trükköket!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

K.M. Tünde - Szülő
Kedves Tanulni jó! Szeretném megosztani Önökkel, hogy hála a programnak a 6. osztályos fiam több tantárgyból is javított a jegyein. Sokkal ügyesebben és magabiztosabban tanul egyedül, készít vázlatokat. Nagyon szeret a foglalkozásokra járni. Szívesen dolgozik együtt a többiekkel és nagyon megkedvelte a csoport vezetőjét; Bettit. Nekünk nagyon sokat segít ez a program. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük a sok segítséget! Üdvözlettel :K. M. Tünde
Szeged
Kristóf - Diák
Kedves Lívia néni! Leírom pár mondatban, hogy miért tetszett a foglalkozás. Olyan módszereket tanultam meg, amikkel gyorsabban tudok tanulni. A módszerek mellett tetszettek a készségfejlesztő feladatok is. De a legjobban az, hogy ön mindig türelmes és kedves volt! Így, hogy alkalmazom a módszereket nem tart sokáig a tanulás és ráadásul alaposan megmarad a fejemben!
Kaposvár
Zöldi Zoé - Diák
Ez egy nagyon jó tanfolyam. Nagyon hasznos dolgokat tanulunk. Bármilyen verset, idegen nyelvű szavakat, törit vagy természetismeretet is ki lehet dolgozni velük. Ez a tanfolyam arra is jó, hogy ha nem szeretnénk órákat a tanulással tölteni akkor csak ki kell dolgozni \"rajzosan\" az anyagot. Ezek az órák változatosak és sok érdekességet tanulunk mellé. Szeretettel ajánlom.
Szeged
Patai Patrik - Diák
Én nagyon jól éreztem magam, mert sok jó vázlatíró praktikát tanultam (pl.: koncentrikus kör). Meg az is jó volt, hogy Betti mindig szeretettel várt minket. Köszönöm.
Szeged
Fehér Levente - Diák
Megtanultam olyan módszereket, amelyekkel könnyebb a tanulás. Csináltam a tesómnak is vázlatot, mivel ennyi mindent lehetetlen megtanulni ezért jók ezek a módszerek, mert ezekkel könnyebb. Jól éreztem magam volt, hogy játszottunk az óra végén is. A vázlatokat mindig megírtuk.
Szeged
Andrea - Szülő
Kedves Tanulni jó program vezetői! Szeretnék köszönetet mondani mindazért a programban megtanultakért,amit mára már hasznosan beépítve a mindennapi iskolai életben sikeresen használunk.Sajnos sns-sek vagyunk,többszörösen tanulási nehézségekkel küzdő,érdektelen kamasz fiú.A programnak köszönhetően 1év alatt többet fejlődött Roland gondolkodása,írása,feladatmegoldási készsége,mint az iskolában tartandó fejlesztő órák után tapasztalva.Szeretném ha,minél több iskolában alkalmaznák ezt a módszert.
Szeged
Dózsa Andrea - Szülő
Szeretnék köszönetet mondani a “Tanulnijó” program által adott ismeretekért, a kisfiam számára megtanított tanulási módszerekért!Zsombi örömmel vesz részt az iskolai tanrendbe épített foglalkozásokon. Annak ellenére, hogy 5. osztályban már komoly szerep jut az önálló tanulásnak, a tanóráról tanórára való rendszeres készülésnek, kisfiam alig-alig “tanul” otthon naponta. (... a napokban Zsombi nem “ellógott”, hanem “belógott” a foglalkozásra!)
Szeged
Marenec - Dózsa Zsombor - Diák
Nagyon jól éreztem magam, mert nem kell tanulnom sokat egy - egy dogára. Nagyon sok új vázlatírási módszert tanultunk. Betti nagyon szereti ha gondolkodunk és úgy oldjuk meg a feladatot. Nem érdemes telefonozni az óra alatt, mert sok hasznos dolgot tanulunk.
Szeged
Farkas Erika - Szülő
Szeretném megköszönni az eddigi tanulási módszereket, amiket Petrának tanítottál. Már ez a pár óra is sokat segített neki. Nem idegeskedik esténként annyit, nem stresszes, nem sír. Szerencsére elég szorgalmas, csak sajnos nagyon nehezen tanul. Én úgy gondolom, egyre könnyebb lesz neki. Köszönöm!
Szeged